Nytårs menu 2024
Pris 500,- pr person
Minimum 2 personer.
For bestilling kontakt os via
e-mail: info@restaurantjonstrup.dk eller Tlf: 44657540
Maden afhentes den 31. december mellem kl. 10 – 13 i restauranten.
Bestilles senest den 28. december.
Der kan ikke ændres i antal eller efterbestilles efter den 29. december
Forret
Jordskokke suppe
Chorizo pølse, persille olie, jordskokke chips
.
Mellemret
Lakse rillette
Syltede gulerødder, havtorn, hummer mayo, knækbrød
Hovedret
Okse Tournedos
Kejser hatte, peberfrugtscreme, glaceret rødløg, kartofler med krydderurter, rødvinssauce
.
Dessert
Hvidchokolade mousse på brownie bund
Rødgrøds kompot, bær perler, krystalliseret chokolade
Kransekage til kl. 24:00
Pris 500,- pr person
Minimum 2 personer.
Vin
til nytårs menuen
Hvidvin:
DON JACOBO TEMPRANILLO BLANCO 225,- kr. pr. flaske
Don Jacobo Tempranillo Blanca er en frisk hvidvin fra Rioja regionen
Rødvin:
MOTTURA PRIMITIVO SALENTO IGT 275,- kr. pr. flaske
Primitivo Salento er en dyb rød og intens rødvin, med en intens aroma fra de røde frugter, kirsebær, morbær, blåbær og aromatiske krydderurter.
Dessertvin:
RINALDI BRACHETTO D`ACQUI 225,- kr. pr. flaske
Brachetto er indbegrebet af “Rød Asti”,der kan nydes til mørk chokolade med diverse røde friske bær.
600,- kr. pr. sæt
Bobler:
Cava Brut, Ananto, Olcaviana, Spanien, Øko 225,- kr. pr. flaske
Tør cava med aromaer af hvide blomster, ananas, pære og subtile noter af toast.
Champagne Blanc de Blanc, Vertus Premier Cru, André Jacquart, Frankrig 425,- kr. pr. flaske
Fyldig champagne med smagsnoter af ristede hasselnødder, nedfaldsfrugt, citrus og krydderier, som tilsammen skaber en flot dybde og en meget lang vedvarende smag.
1 sæt af bobler 600 kr.